Familjeregister Borgsjö 1770-1859

Rekonstruktionen har nu kommit så långt så vi kan börja på att tillhandahålla ett första Familjeregister för Borgsjö. Vi börjar med borgsjöbor som var födda 1770-1859.

Om Du vill få hjälp med att forska i Borgsjö, särskilt för tiden före 1770, så finns det information om forsknings¬hjälp på skivan.

På skivan beskrivs hur rekonstruktionen har gått till. Innehållet i Borgsjö persondatabas har tidigare använts i byvisa nummer av Borgsjöbygden (se skivan Borgsjöbygden 2). Innehållet finns också på de byskivor som hembygdsföreningen ger ut.

Familjereg.jpg

Copyright © Borgsjö Hembygdsgård. Alla rättigheter reserverade. Senast uppdaterad: onsdag 22 november 2017.