Vill du bli medlem

BHF är en av de största hembygdsföreningarna i Medelpad. Föreningen bevarar och gör kulturarvet i Borgsjö socken tillgängligt. Detta är till stor nytta för besöksnäringen – som är så viktig för kommunens framtid.

Årsskriften Borgsjöbygden innehåller mycket lokalhistoria som stärker bandet till den bygd som vi bor i.

Så här blir Du medlem i BHF

Att vara medlem i vår hembygdsförening kostar 200 kr/år för enskilda medlemmar och för hela familjen. I priset ingår årets nummer av Borgsjöbygden.

Vill du bli medlem kontakta Ulla-Britt Olsson på mail gammelboan879@gmail.com.

Hembygdsföreningens bankgiro 5621-3176

Läs mer om vad du kan få ut av ett medlemsskap här.

Image0013

Borgsjö sockensigill